Acetylen gasflaske med kviktop ventil Flammeskæring i stål

ESSENTIELL
FÖR RÄTT

KVALITET OCH
PRODUKTIVITET 


Strandmöllen är mer än bara gas. Vi erbjuder lösningar på dina utmaningar i den moderna industrin. Både de dagliga och mer långsiktiga - oavsett om det handlar om svetsprocesser, laserskärning eller lödning.

EN MÄNGD ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

 

Användningsområdena är i stort sett oändliga när det kommer till gas inom tillverkningsindustrin. Nedan ser du ett axplock. Strandmöllen är en totalleverantör av gas och förser dig med rätt gas för just ditt behov.

 

KONCEPT ANPASSADE EFTER JUST DIN BRANSCH


Stål- och verkstadsindustrin kännetecknas av att ständigt vara under utveckling. Detta innebär att nuvarande metoder ständigt är under revidering, oavsett om det gäller svets- och skärteknik eller om det handlar om utveckling av nya material. Detta ställer stora krav på gasen. Strandmöllens unika koncept PRO LINE® och LAZER LINE är anpassade efter behoven i stål- och verkstadsindustrin och erbjuder gaser för just dina behov.

VI HJÄLPER DIG OM DU
HAR NÅGRA FRÅGOR

Behöver du råd kring vilken gas som är mest lämpad för din verksamhet och dina behov? Vi erbjuder lösningar på dina utmaningar inom järn- och maskinindustrin, oavsett om du arbetar med svetsprocesser och laserskärning eller om du hanterar nya material eller maskiner.