Gasflasker med medicinsk ilt og medicinsk kvik top Mand i ambulance der får ilt af en paramediciner

ESSENTIELL
FÖR LIVETS
ALLA FASER


Strandmöllen är mer än bara gas. Vi erbjuder lösningar på dina utmaningar i healthcare och medicinska aktörer. Både de dagliga och mer långsiktiga.

EN MÄNGD ANVÄNDNINGSOMRÅDEN


Användningsområdena är i stort sett oändliga när det kommer till gas. Nedan ser du ett axplock. Strandmöllen är en totalleverantör av gas och förser dig med rätt gas för just ditt behov.

PRODUKTKONCEPT ANPASSAT EFTER DIN BRANSCH

Vi levererar gas till sjukvården, där gasen har ett stort antal användningsområden, bland annat inom anestesi och smärtlindring. Produktkonceptet MED LINE® är utvecklat speciellt för dig som arbetar inom sjukvården eller i andra medicinska sammanhang. 


Det ställs höga krav på gaser som används inom sjukvårdssektorn, och alla gaser som ingår i MED LINE® lever självklart upp till gällande GMP- och GDP-regler. Samtliga produkter som ingår i konceptet är dessutom godkända av Läkemedelsverket, vilket betyder att patientsäkerheten alltid är i centrum. Samtliga gaser kan spåras, från råvara till färdiga produkter med hjälp av certifikat, specifikationer, batchjournaler, samt produktions- och utbildningsloggar. 

 

VI HJÄLPER DIG OM DU
HAR NÅGRA FRÅGOR

Behöver du råd kring vilken gas som är mest lämpad för din verksamhet och dina behov? Hos Strandmöllen möter du en professionell leverantör som med omsorg, erfarenhet, kunskap och passion förstår komplexiteten i din vardag, och som med säkraste hand kan göra skillnad för både patientsäkerhet och arbetsmiljö.