Række af gasflasker med nitrogen Salathoved der holdes af en

ESSENTIELL FÖR MATEN
I ETT HÅLLBART SAMHÄLLE


Strandmöllen är mer än bara gas. Vi erbjuder lösningar på dina utmaningar i livsmedelsindustrin. Både de dagliga och mer långsiktiga - oavsett om det handlar om MA-packning, fiskodling eller växthusodling.

 

EN MÄNGD ANVÄNDNINGSOMRÅDEN


Användningsområdena är i stort sett oändliga när det kommer till gas inom livsmedelsindustrin. Nedan ser du ett axplock. Strandmöllen är en totalleverantör av gas och förser dig med rätt gas för just ditt behov.

PRODUKTKONCEPT ANPASSAT EFTER DIN BRANSCH

Konsumenter ställer allt högre krav på livsmedel när det kommer till kvalitet, smak hållbarhet, ursprung, miljöpåverkan och minskad användning av konserveringsmedel. Detta medför att även leverantörer till livsmedelsindustrin förväntas levar upp till dessa stigande krav. Därför har vi utvecklat konceptet FOOD LINE®, speciellt framtaget för livsmedelsindustrin. Konceptet omfattar rena gaser, gasblandningar, rådgivning, frysutrustning och gasinstallationer.

BEHÖVER
DU RÅD?

Behöver du råd kring vilken gas som är mest lämpad för din verksamhet och dina behov? På Strandmöllen möter du proffs som med omsorg, erfarenhet, kunskap och passion förstår komplexiteten i din vardag. Allt för att göra skillnad för livsmedelssäkerhet, produktion och hållbarhet i just din verksamhet.