VÅR ARBETSPLATS

ESSENTIELL
FÖR ETT GIVANDE ARBETSLIV


På Strandmöllen är vi riktigt glada för vårt jobb. På den här sidan kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig av Strandmöllen som arbetsplats samt om vår kultur och våra fantastiska medarbetare. Dessutom hoppas vi kunna ge en förklaring till varför vi som redan jobbar här trivs så bra.
 

VILKA ÄR VI PÅ STRANDMÖLLEN?
 

På Strandmöllen vet vi att alla människor är olika, precis som alla medarbetare i vår organisation. Vi är en blandning av olika personligheter med varierande bakgrunder. Vi respekterar varandras olikheter och arbetar tillsammans för att nå samma mål samtidigt som vi efterlever vår gemensamma värdegrund.

Vi är ingenjörer och chaufförer, gasrådgivare och kvalitetare, operatörer och administratörer. Bland annat. Dessutom är vi medmänniskor och goda kollegor.

Vi är cirka 40 medarbetare med huvudkontor i Ljungby, men med medarbetare spridda från Ystad till Stockholm. 

ÄR DU PÅ JAKT
EFTER NYTT JOBB?


På Strandmöllen är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade och inspirerande kandidater. Är Strandmöllen din nästa arbetsplats? Skicka in en spontanansökan eller sök en av våra annonserade tjänster.

STRANDMÖLLENS KULTUR

Strandmöllen har en ovanlig historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till år 1917. Vi värnar om vår historia, men är inte rädda för att drömma om framtiden. Vi har funnits i Sverige sedan 2005 och är idag en erfaren nykomling som är redo at ta sig an framtidens utmaningar.

MÖT EN MEDARBETARE

Funderar du på hur det är att vara en del av Strandmöllen AB? Här kan du lära känna några av våra medarbetare och läsa mer om hur det är att jobba hos oss! 

Vi är en blandning av ingenjörer, chaufförer, kvalitetspersonal, produktionsmedarbetare och mycket mer. Tillsammans är vi Strandmöllen!

PERSONALFÖRENINGEN O2PI

 

Strandmöllen har en lång tradition av att anordna sociala evenemang för våra anställda, även utanför arbetstid. Vi tycker att det är viktigt att skapa tillfällen där vi umgås och lär känna varandra mellan avdelningarna för att på så sätt stärka känslan av gemenskap och samhörighet. 

 

Vår personalförening och evenemangen de arrangerar har en viktig roll i vår företagskultur. Evenemangen är öppna för alla anställda i Strandmöllen-koncernen och kan bland annat bestå av: 

 

  • kanotturer

  • föreläsningar

  • matkvällar

  • bowling

  • bio- och teaterbesök

  • vandring och orientering.

 

Årets största evenemang är vår sommarfest som går av stapeln den första helgen i september. Det är det enda evenemanget som är ständigt återkommande och där styrelsen står för arrangemanget.