Strandmöllen AB söker Regionansvarig säljare till region syd!

 

Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa i en välkomnande och stabil organisation? Strandmöllen är en totalleverantör av gas med egen produktion och verksamhet i Sverige, Danmark och Tyskland, med kunder inom i stort sett alla branscher, såsom stål- och verkstadsindustrin, hälso- och vårdsektorn, livsmedelsproduktion, universitet och laboratorier. Nu söker vi fler säljare till vårt kontor i Malmö.


Din roll

I rollen som regionsäljare arbetar du operativt med stor frihet under eget ansvar. Arbetsplanering sköter du själv samt i samråd med försäljningschefen. Du kommer att arbeta balanserat med både ny och befintlig kundbearbetning som en naturlig del i din tjänst. Kunder du kommer att bearbeta är olika typer av stål och verkstadsindustrikunder, där kommer du bland annat träffa ägarna, inköpare eller ansvarig produktionspersonal.

Du kommer att besöka såväl större som mindre företag, där du bygger en nära relation med de ansvariga – utöver dina kunder kommer du arbeta mot ett uppbyggt nät av återförsäljare som du ansvarar och supporterar i din region.

Som regionsäljare kommer du att tillbringa mycket tid hos våra kunder och på en normal dag besöker du minst ett par av dem samtidigt som du kommer ha ett administrativt ansvar att rapportera, följa upp och dokumentera i ert gemensamma CRM system samt mot försäljningschef.

Marknaden är stor och med din kunskap och nyfikenhet om vad som är på gång i regionen kommer du att nå framgång tillsammans med dina kunder.


Din profil

Som person är du naturligt energisk och proaktiv i ditt sätt att vara och i din försäljning. Du skall vara bekväm och trygg att självständigt ta dig igenom säljprocessens alla led såsom att bearbeta, förvalta eller avsluta affärer. Vi ser gärna att du som person har ett genuint intresse för tekniska applikationer, lösningar och produkter för industriell tillverkning/miljö. Du motiveras av att bygga långsiktiga relationer med både kunder och kollegor utifrån en stark integritet och affärsmässighet. Du är en van och duktig förhandlare med förmåga att optimera affärer på kort och lång sikt. Vi ser att du trivs med att arbeta både operativt och administrativt med noggrann uppföljning för att säkerställa att de finns god struktur i din region och ditt CRM system.

 

Kvalifikationer

 • Erfarenhet av uppsökande försäljning.
 • Industriell kunskap/förståelse mot tillverkande industrin
 • Intresse/erfarenhet kring teknisk försäljning.
 • Van att arbeta i CRM system och god datorvana.
 • Utmärkt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på Svenska och Engelska.
 • B-körkort
 • Meriterande
 • Erfarenhet/kunskap inom svetsning/verktygsindustrin.
 • Relevant akademisk utbildning.

 

Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Skapa och upprätthålla kontakter på befintliga och potentiella kunder
 • Delta på mässor, konferenser, utställningar och andra sammankomster kopplade till ditt segment
 • Övervaka kontrakt, prissättningar och omförhandlingar av dessa
 • Planera försäljningsarbetet strategiskt och långsiktigt
 • Implementera och utveckla tekniska lösningar hos kunderna
 • Affärsutveckling hos befintliga och potentiella kunder
 • Utveckla och supportera återförsäljare i din region
 • Arbeta kontinuerligt och proaktivt med CRM system

 

Arbetets omfattning och villkor

Placeringsort: Malmö med omnejd

Region: Västra Skåne, södra Halland


Ansökan


Skicka ditt CV och personliga brev till hr@strandmollen.se, märk ditt mail med ”Regionsäljare - Region Syd”. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till oss på Strandmöllen!


Vårt erbjudande


Strandmöllen är ett stiftelseägt bolag där vi kombinerar gedigen kunskap med stora planer för framtiden. Trots att Strandmöllen har över 100-års erfarenhet är vi fortfarande ett ungt och nytänkande bolag som funnits på den svenska marknaden sedan 2005.


Vi är det lilla gasbolaget med det stora hjärtat! Strandmöllen ägs av en stiftelse, vilket innebär att vi har en långsiktig och finansiellt stark ägare. Vi lever efter devisen frihet under ansvar och eftersträvar långsiktighet samt hållbarhet i allt vi gör, både när det gäller produkter, kunder och våra anställda. Här erbjuds du konstant utveckling samt att få arbeta i en miljö med kompetenta kollegor och chefer. Vi är en liten organisation med en familjär stämning, samtidigt som vi tillhör spjutspetsen inom grön utveckling.

Gas är mer än bara gas – det är en positiv kundupplevelse, en trevlig arbetsmiljö och en grön framtid.