Engagemang för plåtbearbetning

Gnosjö Laserstans grundades redan 1954 och började använda gas i slutet av 90-talet. Man har således sett gasbranschen förändras under långt tid - speciellt positivt blev det när Strandmöllen kom in i bilden.
 

Jens Pettersson, ägare av Gnosjö Laserstans och OG Teknik, berättar:

”Vi befann oss i en fas där vi växte och tyckte det var dags att gå över till tank, men vårt dåvarande gasbolag bromsade oss och tyckte att vi var för små – trots att vi hade gjort uträkningar och kunde visa på en långsiktig satsning."

Fick gehör - spar både tid och hantering

"Vi hade hört på omvägar att Strandmöllen höll på att etablera sig och tog därför kontakt. Vi fick direkt gehör för våra åsikter och det fanns inga problem med vår önskan och vi fick vår tank, smidigt och enkelt. Det underlättade för oss och vi sparade både tid och hantering”

Gnosjö Laserstans erbjuder både bockning, stansning, laserskärning och efterbearbetning.

”Under alla dessa år har vi aldrig stått utan gas, det har fungerat klockrent!"

Strandmöllen behövs

”När Strandmöllen kom in på den svenska markanden rördes det om i etablissemanget. Det fanns så få aktörer på marknaden att ingen kunde pressa priset och på en sån här produkt blir priset viktigt. Strandmöllen presenterade ett pris man har stått för hela tiden, inga prishöjningar utan ett avtal, vilket vi upplevde innan vi blev kund hos Strandmöllen.”

”Strandmöllen lyssnar även på de företag som kommer lite underifrån – en välbehövlig förnyare i branschen."

"Vår tank fylls på några gånger i veckan och sedan vi började använda Strandmöllen har gasen alltid kommit fram och vi har aldrig haft något driftstopp. Vi har nu vuxit och kan erbjuda en helhetslösning inom plåtbearbetning såsom bockning, stansning och laserskärning och efterbearbetning."