ÄR DU EN ERFAREN GASANVÄNDARE?

- byt till Strandmöllen idag.

VI PRIORITERAR PERSONLIGA RELATIONER OCH EN ÄRLIG RÅDGIVNING

Vi bryr oss om alla våra kunder, oavsett storlek. Därför försöker vi ständigt skapa trygga ramar för våra samarbeten, för att du som kund ska slippa eventuella bekymmer eller osäkerheter i vardagen. 

Det betyder bland annat att vi ger dig en personlig kontaktperson som du snabbt kan få tag i. Vi hjälper dig både innan, under och efter ditt byte till Strandmöllen och bidrar med löpande råd och vägledning efter dina behov. För att du ska kunna känna dig trygg med oss som gasleverantör har vi tagit fram följande principer:

 

 

  • Vi håller vad vi lovar

Vi erbjuder endast gaser, gasblandningar och utrustning som vi med säkerhet vet att vi kan leverera och ger endast leveransdagar som vi vet att vi kan hålla. 

 

  • Vi skapar mervärde, inte merförsäljning

De produkter som vi erbjuder är produkter som vi vet att du har användning för. Vi försöker inte skapa merförsäljning och erbjuda dig produkter som du inte behöver. Vi erbjuder rätt antal flaskor, paket och tankstorlek i förhållande till just din produktion. 

 

  • Vi är rådgivande säljare

Tillsammans löser vi dina gasrelaterade utmaningar och vill bidra till din framgång genom råd och vägledning kring dina gasprodukter. Vår utgångspunkt är din produktion, din förbrukning och dina önskemål – både idag och i framtiden. 

 

DET ÄR ENKELT ATT BYTA TILL STRANDMÖLLEN 

Din personliga kontakt på Strandmöllen finns vid din sida från start till mål för att ge dig en smidig upplevelse när du byter gasleverantör till Strandmöllen. På så sätt får du löpande information om processen kring ditt gasbyte och får bland annat hjälp med att: 

  • Identifiera dina gasbehov för att hitta lämpliga lösningar och produkter

  • Vägleda dig i avvecklingen av ditt tidigare gasbestånd ifrån din tidigare gasleverantör

  • Informera din lokala återförsäljare om ditt försörjningsbehov och leveransintervall

  • Säkra backup-försörjning under bytet av ditt gasbestånd

  • Upprätta din kundprofil och göra din första beställning

 

Dessutom håller vi löpande kontakt för att snabbr och smidigt kunna besvara eventuella frågor eller funderingar som kan uppstå under resans gång.

VI HAR ÖVER 100 ÅRS ERFARENHET

Strandmöllen grundades i Danmark år 1917. Det har hänt en hel del sedan dess och idag är vi ett stiftelseägt gasbolag med verksamhet i Sverige, Danmark och Tyskland. 

HÄMTA ELLER FÅ DIN GAS LEVERERAD FRÅN DITT LOKALA FÖRSÄLJNINGSSTÄLLE

Vår gas säljs i över 100 butiker runt om i landet samt hos våra återförsäljare där du antingen kan hämta eller få din gas utkörd. 

Oftest stillede spørgsmål om gas og udstyr til gas

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Hjälpen är inte långt bort. Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får från våra kunder för att du snabbt ska få rätt lösning på ditt problem.