VI ÄR EN
PERSONLIG LEVERANTÖR


Vi bryr oss om alla våra kunder, oavsett storlek. Därför försöker vi ständigt skapa trygga ramar för våra samarbeten, för att du som kund ska slippa eventuella bekymmer eller osäkerheter i vardagen. 

 

ÄRLIG
RÅDGIVNING

Hos Strandmöllen får du en personlig kontaktperson som du snabbt kan få tag i. Vi hjälper dig både innan, under och efter ditt byte till Strandmöllen och bidrar med löpande råd och vägledning efter dina behov. För att du ska kunna känna dig trygg med oss som gasleverantör har vi tagit fram följande principer:


Vi håller vad vi lovar

Vi erbjuder endast gaser, gasblandningar och utrustning som vi med säkerhet vet att vi kan leverera och ger endast leveransdagar som vi vet att vi kan hålla. 

 

Vi skapar mervärde, inte merförsäljning

De produkter som vi erbjuder är produkter som vi vet att du har användning för. Vi försöker inte skapa merförsäljning och erbjuda dig produkter som du inte behöver. Vi erbjuder rätt antal flaskor, paket och tankstorlek i förhållande till just din produktion. 

 

Vi är rådgivande säljare

Tillsammans löser vi dina gasrelaterade utmaningar och vill bidra till din framgång genom råd och vägledning kring dina gasprodukter. Vår utgångspunkt är din produktion, din förbrukning och dina önskemål – både idag och i framtiden. 

DET ÄR ENKELT ATT 
BYTA TILL STRANDMÖLLEN


Din personliga kontakt på Strandmöllen finns vid din sida från start till mål för att ge dig en smidig upplevelse när du byter gasleverantör till Strandmöllen. På så sätt får du löpande information om processen kring ditt gasbyte och får bland annat hjälp med att: 
 

  • Identifiera dina gasbehov för att hitta lämpliga lösningar och produkter
  • Vägleda dig i avvecklingen av ditt tidigare gasbestånd ifrån din tidigare gasleverantör
  • Informera din lokala återförsäljare om ditt försörjningsbehov och leveransintervall
  • Säkra backup-försörjning under bytet av ditt gasbestånd
  • Upprätta din kundprofil och göra din första beställning

 

Dessutom håller vi löpande kontakt för att snabbt och smidigt kunna besvara eventuella frågor eller funderingar som kan uppstå under resans gång.

KÖP DIN GAS HOS EN
LOKAL ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Vi har cirka 20 återförsäljare runt om i landet och du hittar vår gas i över 100 butiker. Du kan ofta välja om du vill hämta gasen själv eller om du vill få den utkörd. hitta din närmaste återförsäljare idag! 

VI HAR ERFARENHET
AV DIN BRANSCH

Hos Strandmöllen möter du fackfolk, som med omtanke, erfarenhet och kunskap förstår kompleksiteten i din vardag. På så sätt kan vi guida dig med säker hand i frågor gällande dina gaser.