Optimera ditt gasinköp

Du kan enkelt optimera ditt gasinköp genom att i samråd med din gasrådgivare välja den leveranstyp och det emballage som är mest kostnadseffektivt för din produktion.

Nedan ser du vårt urval av leveranstyper och emballage:

 • Gasflaskor
  Gasflaskornas storlek beror naturligtvis på innehållet men generellt sett levereras de i storleksordningen från 0,5 liter upp till 50 liter. Förutom vanliga flaskor ligger vi bakom KVIK TOP ®-flaskorna med 300 bar samt integrerade ventiler och regulatorer. Läs mer om dem här.
   
 • Paket
  Paketen består av 8 till 36 gasflaskor (50/80 liter) som kopplats ihop och som passar perfekt för dig med större förbrukning. Dessutom har vi tagit fram ett XL-paket med ett tryck på 300 bar som ger dig dubbelt så mycket gas som ett vanligt paket. Läs mer här.
   
 • Kryokärl och -tankar
  Transportabla kryokärl rymmer från 5 till 600 liter medan stationära kryotankar rymmer från 1 200 till 60 000 liter. De är idealiska för dig som har stor förbrukning av flytande gaser.
   
 • Centralanläggning
  Centralanläggningar fördelningssystem som från centrala försörjningar leder gas via rörledningar och uttagsposter till dina förbrukningsställen. Här definierar vi kraven för din centralanläggning i nära samarbete med dig. Dessutom sköter vi projektering, installation, utbildning och inte minst service.