Finn Kofoed-Dam ny VD för Strandmöllen AB

Styrelsen för Strandmöllen har utsett Finn Kofoed-Dam till ny VD. Finn har tillträtt den 1 april och ersätter Henrik Esbjörnsson, som efter överenskommelse har slutat hos Strandmöllen.

Finn Kofoed-Dam började på Strandmöllen år 2013 som försäljnings- och produktchef för det danska bolaget och har sedan även haft ansvaret för det danska dotterbolaget Medical Danmark som dess VD.

Han har därför ingående kunskaper om Strandmöllen och våra produkter. Finn har en solid kommersiell bakgrund och en gedigen teoretisk utbildning. Han kommer därför att kunna driva Strandmöllen AB:s utveckling och fortsatta tillväxt i positiv riktning.

Finn är 55 år gammal och har bland annat en MBA från Copenhagen Business School.

  • Jag ser fram emot att fortsätta resan, som Strandmöllen AB påbörjade för 17 år sedan. Vi har ett starkt team av medarbetare, de rätta produkterna och en modern luftgasfabrik. Det ger oss alla möjligheter till stark tillväxt med fokus på våra kunders behov, säger Finn Kofoed-Dam.

Med Finn som ny VD är vi säkra på att det svenska bolaget kommer att ha stor framgång under de kommande åren, säger Alex Buendia, styrelseordförande för Strandmöllen AB.

För vidare information eller kommentarer eller bilder vänligen kontakta:

Finn Kofoed-Dam, VD 
Strandmöllen AB 
Tel. 0372-155 12 
finn.kofoed-dam@strandmollen.se.